Væksthus 9-10

Deltagere

Gruppe -2

 
Barbara Borchorst. Debuterede som autodidakt skuespiller i 1989 på Vintapperteatret i Odense, har siden spillet bl.a. på Aalborg Teater, Limfjords Teatret, Vendsyssel Teater og Jako Bole Teatret. Fra 1994-1999 uddannet i LA og New York under Tony Greco i “The Method”. Debuterede som sceneinstruktør i 2002 på Jomfru Ane Teatret. Har skabt og ledet “Profil Teaterproduktion”, hvor der blev produceret 8 forestillinger. Skrev i 1994 dele af jazzforestillingen “Balladen om Billie”. Har siden 1999 været medforfatter på forestillinger som “Dråben”, “Mig og mit Monster” og “En forunderlig dag”. Har senest lavet småbørns forestillingen “Drømmen”, samt ungdomsforestillingen “Fucking Aalborg”.
 
Line Hampen Olsen. Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2002, deltager i Dramatiker Væksthus 08-09. Skrevet musical til elevopførelse på Odense Teater. Revyleder 2004-07, Tekster til revyen ‘Jul for begyndere’ på Får 302, DV-afgangsprojekt “Når toiletpapiret havner mellem leverpostejen og jægerpølsen” 2009. Korsanger. Lærer i drama og kommunikation.
 
Thomas Howalt. Dramatiker, sceneinstruktør og creative development manager i computerspilforlaget Eidos Ltd. (som bl.a. udgiver Lara Croft og Hitman spillene). Har skrevet “Leonardo og superhelten” for Zangenbergs Teater, “Hemmeligheden” for Teatret Fair Play samt “Den største fjende” som er udgivet på forlaget Drama. Var på Dramatiker Væksthus 2004-06.
 
Tomas Lagermand Lundme. Forfatter, dramatiker og billedkunstner. Debut i bogform i 1998 med “Forhud”, har siden skrevet et par romaner, et par ungdomsbøger og en lang række børne- og billedbøger. Derudover hørespil og krimier til DR, stykker til scenen, primært for voksne, men er medforfatter på “Tab og Vind” til Teater Hund og har skrevet “Drengen der kunne flyve” til Marionetteatret. Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, 1996-2002.
 
Lone Vibe Pedersen. Uddannet i sceneinstruktion og dramaturgi fra Escuela Superior de Arte Dramatico i Spanien i 2000, deltager i Dramatiker Væksthus 08-09. Har arbejdet som instruktør, produktionsleder og dramaturgisk konsulent på en række turnéforestillinger i Spanien og Danmark, senest med sit eget projektteater NoCanDo. Manuskriptarbejdet omfatter børneteater, voksenteater, kortfilm og en enkelt dramaserie i fem afsnit. DV-afgangsprojekt: “Den ødeste ø” 2009.
 
Nonny Sand. Uddannet skuespiller på Statens Teaterskole 1987. Projektleder i TEF (2000). Har deltaget på Auteur kurser på Odsherred Teaterskole. Etablerede Teatret RiffRaff i 1999. Har skrevet ni manuskripter. Ét på turné ved Holbæk Teater, øvrige på Teatret RiffRaff. Underviser i miniteater på Vesterbro Ungdomsgård.
 
Søren Zacho Ruby. Uddannet skuespiller i 1999. Stiftede og ledede turnéteatret Teatro Dos Mil sammen med Dag Njaa Isene fra 2000-2004. Stifter og leder af Det Kommende Teater (2005-) turnéteater for ny dansk dramatik. Skrevet skuespil de seneste år, bl.a. soloforestillingerne “OS – en bøjning af vi” (2005) og “Kontakt” (2008), samt komedierne “Tiden i mellem”(2005) og “Nærvær og næsten” (2009). Modtog i 2007 arbejdslegat fra Statens Kunstråds Dramatikudvalg til udvikling af projektet “Den Gode Afsked” om eutanasi.

Cookie banner