Væksthus 17-19


Deltagere


Anette Vinther Jensen
 (1970). Har spillet teater som barn/ung og altid være fascineret af teatermiljøet. Har skrevet historier siden jeg lærte at skrive. Skrev min første roman som 14 årig, med en finger på en gammel skrivemaskine, og vidste derfra, at jeg ville være forfatter. Jeg har arbejdet som sygeplejerske og lærer og debuterede som børnebogsforfatter 2011. Har skrevet: Astas himmel, Ørnens forlag 2011. En hat en kat, Ørnens forlag 2012. Sifs mod Ørnens forlag 2014.


Gaia Victoria Muñoz Rosberg (1977). Uddannet skuespiller v/ Den Danske Scenekunstskole i Odense 2007. Har derefter medvirket i teaterforestillinger, film og tv. Uddannet på master level i Suzukimetoden og del af det interenationale ensemble ISCOT ved Tadashi Suzuki i Japan. Har undervist i drama og kropssprog. Har skrevet hemmeligt i mange år, indtil nu.


Julie Ravnhøj (1988): I 2015 blev jeg uddannet fra DRs talenthold- en to årig uddannelse i Danmarks Radio, med henblik på at udvikle og producere børnefjernsyn. Efterfølgende har jeg så arbejdet på B&U som tv – tilrettelægger, her udvikler, skriver og instruerer jeg børnefjernsyn, indenfor mange forskellige genrer, til kanalerne Ramasjang og Ultra.  Inden jeg fandt vej til DR, beskæftigede jeg mig en del med teater. 
(Jeg har bla. gået på den fysiske teaterskole Scenekunst på Akademiet og skrevet og opført monologen “Krigen slår alt andet end tiden ihjel”).
Jeg underviste børn og unge i drama flere forskellige steder og skrev og instruerede forestillinger, som jeg satte op med børnene. Mit hjerte banker rigtig meget for fiktion, fantasi og gode historier til børn i alle mulige afskygninger.


Marie Louise Cornelius (1982) er cand. mag i film og teatervidenskab. Hun har instrueret film og teater, skrevet teaterforestillingerne: I dine drømme og I dine juledrømme – opført på Teatret Zeppelin. I 2015 stiftede hun Teater Sammensurium og spiller den interaktive fortælleforestilling Frøken Frikas fantastiske fortælletivoli. Derudover skriver hun børnebøger, underviser i storytelling og er antaget hos Storytel som lydbogsforfatter. www.corneliusink.dk


Tine Grauengaard (1969): Uddannet skuespiller fra Teaterstudio 2001. Ansat ved Opgang2 2002-2017(fortsat). Hvor hun arbejder som skuespiller i Opgang2 Turnéteater og værkstedsleder på Ungdomssporet. Tine underviser unge samt skriver og instruerer forestillinger (“Anne 3.b”, “Stories” og “Langt ude i Skoven” m.fl.). Freelance; forumteater ved ACT, speak og filmarbejde. Fra 2014 tilknyttet projekter som manuskriptforfatter og instruktør; herunder Forældreakademiet, Center for Integration og Ung Ålborg. Tine har skrevet dramatik siden 4. klasse, hvor hun debuterede med “Lille Rødøre og lærer Ulvsen”.


Ulrik Bencard (1965): Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium som saxofonist. Vandt i 2004 DR’s Karrierekanonen som sangskriver og har siden skrevet musik til reklamefilm og teater – især børneteater, sideløbende med livet som musiker. Begyndte i 2012 at skrive manuskripter af lyst,  og efter at have været – og stadig er – involveret i mange filmprojekter, arbejder jeg nu som manuskriptforfatter hos produktionsselskabet Made By Us. I øjeblikket med en film til børn om hjernen. Derudover skriver jeg på en bog om drengen Nis Carl Udebo, som skal være færdig til efteråret 2018. Og så er jeg gift med en skuespiller og far til to drenge på otte og tolv.

Cookie banner