Væksthus 19-21

Deltagere


Flemming Bang (1968)
Siden tøs 80erne har professionel teater, musik og historieformidling blev omdrejningspunktet i mit liv. Har en sang uddannelse fra RADA i London fra midt i 90erne. Jeg har spillet butikrulle i små scener og små roller i butikken, butik i butikken osv. I 10 år siden interesserede jeg for at skrive, udvikle og producere forestillinger selv. Det er noget helt specifikt ved at følge processen fra ide til tekst og fra tekst til scenen. Jeg glæder mig til fordybelse, sparring, input og udfordringer mv her på DV

Inge Duelund Nielsen (1952) 
Hele mit arbejdsliv har jeg på den ene eller anden måde at beskrive mig med kultur med – og for børn. Som musikpædagog, som skuespiller, som underviser og som børnebogsforfatter. Barnets perspektiv er for mig så fascinerende, fordi det er ærligt, eksistentielt og altid skærer indtil benet af, hvad det vil sige at være menneske.

Betina Grove (1972)
Debuterede som skuespiller i 1996 og har siden medvirket i teaterforestillinger, film og tv; primært indenfor børne-ungdomsteaterbranchen. Stifter og teaterleder på Teatret st. tv siden 2008 sammen med kollegaen Marianne Søndergaard og har i dette regi produceret 1-2 forestillinger pr. sæson. Har dramatiseret forestillingerne ”Den sultne larve, Aldrigmæt” (Teatret st. tv og Nørregaards Teater) og ”Mariehønen Evigglad” (Teatret st. tv og Teatret Fair Play). 

Sille Jensen (1968)
Jeg er uddannet fra Hogeschool for de Kunsten i Amsterdam og har arbejdet med grafisk design, illustration, tegninger og bøger.
Fra udelukkende ved at have arbejdet med billeder, har jeg bevæget mig bare og bare til at arbejde med tekst, og i 2015 udkom min grafisk bio Hvid som jasmin om skuespillerinden Iben Nagel Rasmussen.
Jeg har gået på Forfatterskolen til Børnelitteratur 2016-18, og debuterede som børnebogsforfatter med romanen Små dyr med store vinger i 2019. Jeg synes, det er noget, der er helt særligt og særligt betydningsfuldt at skrive for børn og unge – hvad enten der er billedbøger, romaner , digte – eller dramatik.

Sabine Lemire (1974)
Uddannet fra Danmarks Designskole. Jeg har arbejdet som forfatter i det sidste tiår, og hun har skrevet omkring 40 bøger til børn begge tegneserier, kreative bøger og andet. Jeg kan godt lide ved lave dukker og bygge ting, og glæder mig til at kunne kombinere det med manuskriptskrivningen, da særligt dukketeater har min interesse.

Marianne Skår (1982)
Uddannet cand. mag. i dramaturgi. Jeg har undervist i teater og drama i flere år, både på efterskole, i klub og ved forskellige teaterskoler. Har jeg den forbindelse skrevet og instrueret flere forestillinger med børn og unge. Startede med at skrive digte som 6 år, og have efterhånden skrivebordsskuffen fuld af skøre skriverier, som venter på at komme ud i verden.

Cookie banner