Væksthus 15-17

Deltagere

Christine Albrechtslund (1972): Uddannet fra Skuespillerskolen v/Odense Teater i 2001. Har spillet på Odense Teater, Århus Teater, Folketeatret, Bornholms Teater m. fl.  Har instrueret flere forestillinger, senest på Folketeatrets turnéscene. Underviser i drama på Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet gennem 12 år. Tidligere leder af Børnescenen på Folketeatret. Har bl.a. skrevet  børneforestillingen “Hr. Ivildensky & frk. Sanseli”. 

Birgitte Alme (1975). Uddannet pædagog (2002), BA i dramaturgi og journalistisk formidling (2008) og cand. mag. i dramaturgi (2010). Senere opgraderet med en diplomuddannelse i kommunikation (2013). Birgitte har undervist børn og unge i drama, teater og den gode fortælling siden 2004.

Betina Birkjær (1973) Scenekunstner, installationskunstner og forfatter. Har siden 2005 turneret med spansk-colombianske Teatro de Los Sentidos under ledelse af Enrique Vargas. Medskaber af Luna Park Scenekunst og den omrejsende installationsforestilling HUKOMMELSESPALADSET. Debuterede som forfatter i 2014 med ROMAN I FIRE ÅRSTIDER på forlaget Jensen & Dalgaard. Botanisk interesseret i specielt sprogblomster og ordkløver. www.betinabirkjaer.dk www.lunaparkscenekunst.dk

Kristian Holm Joensen (1964) Er skuespiller uddannet fra Århus Teaters Skuespillerskole i 1992 præcis 20 år efter, at han var til sin første Børneteaterfestival (Aprilfestivalen). Han har spillet Hamlet, Muldvarp, Ronnidrengen og meget mere. Han har optrådt på alt fra strøget til Det kongelige Teater. Oftest har han skulle være sjov med et strøg af noget rørende. Kristian har desuden undervist på teaterskolerne, instrueret og skrevet revytekster og børneteater.

Marie Kilsgaard Møller (1985). Teaterinstruktør, stifter og leder af det turnerende børne- og ungdomsteater QUASI teater siden 2007. Har skrevet og instrueret adskillige børne- og ungdomsforestillinger – senest på Randers Egnsteater. BA i retorik og statskundskab (KU). Cand.soc – Politisk kommunikation og ledelse (CBS). Har arbejdet i USA, Rusland, Island, Sverige og Tyskland med iscenesættelse.

Rasmus Elvers (1986). Pædagogstuderende. Har elsket teater lige siden han så Black Rider, som tiårig og lå søvnløs i flere nætter. Fik for alvor lyst til at skrive selv, efter et skriveforløb på Testrup Højskole og har efterfølgende skrevet Stockholm (Huset i Magstræde 2010), radiodramaet Simon (Akt 1 2013) og Citronbrus (Teater Bloom 2014).

Fra venstre øverst: Marie, Rasmus, Christine, Birgitte. Forrest: Kristian og Betina. Foto: Kenneth Gall.

Cookie banner