Væksthus 8-9

Deltagere


Henrik Szklany – I gang med at færdiggøre bachelor i dramaturgi, Han har bl.a. skrevet og opført fire stykker i en børne/ungdomsteaterforening i Skørping (Nordjylland), ligesom han bl.a. har fungeret som instruktør/dramaturg-assistent og har været med til at starte teatervækstlagsbevægelsen QUONGA i Århus.

Julie Johanne Kirkegaard – Diverse universitetsstudier samt dramatikererfaring med flere forestillinger, bl.a. ‘Syndflod’ på Boldhusteatret (2007). Hun er pt. projektleder af Dramatoriet – et skriveværksted/netværk for ‘up-coming’ dramatikere – og var med til arrangere VILDSKUD 2008 – en festival for uafhængigt teater.

Laura Madsen  – Uddannet cand. mag. i teatervidenskab og historie. Har arbejdet som instruktør/instruktørassistent/skuespiller på diverse forestillinger og er medinitiativtager til serveringsteatret “La’ det rable”. Hun har desuden undervist i drama og iscenesat flere forestillinger med børn.

Line Hampen Olsen  – Uddannet skuespiller fra Odense Skuespillerskole i 2002. Har bl.a. medvirket i revyen ‘Jul for begyndere’, ligesom hun har erfaring som korsanger og underviser i drama.

Lone Vibe Pedersen  – Bl.a. uddannet i sceneinstruktion og dramaturgi fra Escuela Superior de Arte Dramatico i Spanien. Har bl.a. været dramatiker på to børneteaterforestillinger, en voksenforestilling og fem kortfilm, instruktør på seks turnerende teaterforestillinger og fire readings samt produktionsleder på ni turnerende forestillinger.

Lotte Faarup  – P.t. en af de tre kunstneriske ledere på statsensemblet for børneteater, Corona La Balance. Hun har en uddannelse fra den italienske teaterskole Campo d’azione teatrale Koreja og har over 20 års erfaring som skuespiller. Dertil kommer flere års erfaring som instruktør, ligesom hun både har skrevet og oversat manuskripter.

Mogens Økjær Jørgensen  – Uddannet bibliotekar. Har bl.a. de seneste fire år skrevet satiriske tekster, primært til Kerteminderevyen, men også til Holbæk Teater og til Odsherred Revyen 2008.

Peter Esbensen Hartman  – Skuespiller siden 1994 m. bl.a. lange kurser i Danmark og England. Har en snes teaterroller samt filmroller og tv på cv’et. Han har også virket som instruktør – samt dukkefører på børne-tv. Har været historiefortæller siden 2005.

Cookie banner