Salt Den største drøm Til sidste fjer Cutt// Landet Under Skyggen af Kain Peer Gynt Tomas Lagermand Lundme og Søren Zacho Ruby (DV 10-11). ER - en bøjning af være. Det kommende Teater. Foto: Evanly Media Anna Panduro DV 04/07: Det uartige barn. Frøken Fracasos Kompagni. Medforfatter: Maja Skovhus Rehøj. Foto: Claus S. Nielsen Cecilie Eken (DV-97-99): Blomsterheksten. Nørregaards Teater Hesten Det store spring Andreas Dawe (DV 10-12): Tårnspringeren. Team Teatret. Foto: mingoPHOTO Jesper B. Karlsen (DV 97-99): Nikio. Zangenbergs Teater. Foto: Søren Veien. Lene Vestergård (DV 11-12): Jasnas Breve.Teater Neo. Foto: Søren Pagter Thomas Markman (DV 04-07) Oh, Romeo. Teatret Masken. Jesper B. Karlsen (DV 97-99) Mærkelig. Team Teatret. Foto MingoPHOTO Majbrit Christensen (DV 01-03) Spiir. Foto Jan Rüsz. Rejsen hjem Dengang vi blev væk Zappa Hvis jeg havde vidst Den store jagt på lykken Voksen Papirdrengen Tamme tigre findes ikke Eksplosioner Når jeg lukker øjnene

Dramatiker Væksthus 15-17

Dramatiker Væksthus 2015-17 (DV 15-17) forgår som samlinger i bestemte udvidede weekender fra torsdag kl. 10 til søndag kl. 14 og er tilrettelagt, så de 6 deltagere sideløbende kan passe arbejde eller studier. Der forudsættes dog hjemmearbejde op til og mellem samlingerne. Samlingerne foregår i mødelokalerne på Café Bomhuset i Charlottenlund. Der arbejdes her i dagtimerne fra torsdag til lørdag frem til ca. kl. 20 og søndag frem til kokken 14. Torsdag til lørdag kan der forudsættes hjemmearbejde efter kl. 20.
Desuden omfatter DV 15-17 deltagelse i Aprilfestivalerne, afsluttende workshop og caféaften på ZeBU.

Det koster ikke noget at deltage i samlingerne, der også omfatter frokost og aftensmad. Men evt. logi og transport betales af deltagerne selv.

På DV gives der ikke undervisning i traditionel forstand. Derimod øvelser, der i et progressivt forløb opfordrer til learning by doing, og som stimulerer evnen til at udmønte ideer, skrive om og skærpe fokus og egen tone i teksterne. Der lægges vægt på lyst til at lege og udfordre sig selv i emner, genrer og målgrupper, reade hinandens tekster og give tilbagemeldinger og udveksle erfaringer.
Dramatiker Væksthus er et frirum til at eksperimentere i - både individuelt og sammen som hold.

Undervejs arbejder deltagerne med ideer og manusudkast, der afprøves på gulvet under forskellige workshops. Under det afsluttende arbejde får hver deltager sin egen mentor, mens instruktører og skuespillere i en workshop forbereder en præsentation (stage reading) af udvalgte dele af deltagernes arbejder på ZeBU i København.

DV er et talentudviklingsprojekt, der hele tiden videreudvikles ud fra tidligere erfaringer, inspiration fra børneteaterbranchen, tendenser inden for dramaturgi og fortællekunst, debatter om børns og unges vilkår - samt ud fra de aktuelle deltagere baggrund, ønsker og behov.

Formålet med Dramatiker Væksthus er at give personer med interesse for at skrive for det professionelle børne- og ungdomsteater mulighed for at udvikle deres talent, stifte bekendtskab med branchen og danne et netværk, der kan støtte dem i deres fremtidige karriere inden for området.
DV 15-17 støttes af Statens Kunstfond Projektstøtteudvalg for Scenekunst som led i en 4årig bevilling, der også omfattede DV 13-15. 
Dramatiker Væksthus har gennem årerne fået støtte af blandt andet Dansk Skuespillerforbund, Bikubenfonden, Kulturens Børn og en lang række børne- og ungdomsteatre.

I 2011 modtog Dramatiker Væksthus Frie Skolers Lærerforenings Børnekulturpris.

Jane Rasch er DV's kunstneriske leder, og Kenneth Gall er konsulent.

Holdet under DV 15-17 gør klar til reading under 6. samling, der handler om Erindring og Kunstnerisk hukommelse.
Fra venstre forrest Kristian, Birgitte og Marie. Fra højre forrest: Rasmus, Christine og Bettina.